Legg inn savnet/funnet dyr HER
Alle innlegg kommer på trykk i Oppland Arbeiderblad.

Har noen sett Minnie

Minnie er ei 12 år gammel kastrert tricolor hukatt . Hun har vært savnet i 5 uker fra Raufoss og vi savner henne veldig . Hun går tilbake til gamle trakter ( Nordset ) og vi er redd noen tar henne inn og mater henne da hun ikke kommer hjem igjen . Hun har vært borte før og når hun har kommet hjem igjen har hun vært mye større enn da hun gikk . Hvis noen ser henne , ring 97898755 eller 47311078 , nå vil vi ha henne hjem igjen !

Ung svart hannkatt

En nydelig og selskapssyk, litt langhåret svart katt er kommet til oss på Sillongen. Den har vært her over en uke og finnet ikke hjem. Hvis det er noen som savnet den så ring 91852982.

Ung svart hannkatt

En nydelig og selskapssyk, litt langhåret svart katt er kommet til oss på Sillongen. Den har vært her over en uke og finnet ikke hjem. Hvis det er noen som savnet den så ring 91852982.

Har du sett Sara 😯,vær så snill😯 si ifra til meg.

Hun har ikke kommet hjem og det er veldig uvanlig at hun blir borte mer enn 1-2 dager. Katten vår er veldig skvetten og nervøs blant fremmede folk & dyr så vi frykter hun eventuelt har blitt skremt av noe/noen og ikke funnet veien hjem igjen! Vi mistenker også at hun har blitt innestengt i en garasje eller et lager i nabolaget. Katten vår er veldig redd for å bli vått så det kunne hende at hun prøvde å søke tilflukt når det begynte å regne.

Beskrivelse: Øynene hennes er mørke-grønne,ryggen hennes er svart , magen og labbene er hvite. Hun har også på en refleks halsbånd der det er skrevet telefonnummeret vårt og etternavn Mortensen.

DUSØR til den som kan bidra til at hunn komme hjemm igjenn.

Historie:
Venner har passet på katten mens jeg var på ferie, men når jeg komm hjem igjen da var katten borte.Savnet siden:29.07.2016
Vær så snill😯 si ifra til meg om du ser Sara 😯 Tlf.40525344 Liudmila Mortensen.
Hunndalen 2827 Tjæresvingen 4

Savnet på Gjøvik

Sotis kom hjem i morges, en uke etter at han forsvant :-)

Katt savnet.

Har du sett Benny? Kastrert hannkatt. Grå, langhåret. Bor på Krabyskogen.

katt funnet!

For ca 3-4 uker siden kom det en hvit og mønstret katt med hvit haletupp til oss på Bøverbru. Den har noen skrubbsår på nesen og halter på høyre bakbein. Den er tillitsfull og kjælen. kjenner du igjen katten ta kontakt på mobilnummer 90639956.

Katt savnet

Safira ble borte fra Lensbygda lørdag morgen. Hvis funnet, ring Randi Slåttsveen på 99035185

Jeg mister hannkatt

Jeg mister hannkatt på gjøvik . Han hadde et hvitt slips ,hvite poter og hvite bart !han heter PORWOL. Jeg bekymret for ham er viktig for meg . Ring hvis du har sett 463 56 020

Sølv grå katt savnet på Tongjordet!!

Amadeus er en sølvgrå langhåret hannkatt som ble borte den 3 april på tongjordet. Har på seg et blått halsbånd med rød hjerteanheng. Er litt sjenert og søker ikke mennesker, men han er veldig vennlig når han først hilser. Håper noen kan ha sett han, setter pris på alle tips!

Hjem kjære hjem

Følges av 477 medlemmer.

Dette er en underside til Mjøsby, oa.no og Oppland Arbeiderblad
Her kan du legge inn tekst og bilde av kjæledyret som er borte eller funnet. Alle innlegg kommer på trykk på By og bygd-sidene i Oppland Arbeiderblad Mer om sonen

Origo Hjem kjære hjem er en sone på Origo. Les mer
Annonse

Nye bilder