Legg inn savnet/funnet dyr HER
Alle innlegg kommer på trykk i Oppland Arbeiderblad.

Har noen sett Minnie

Vår kjæreste Minnie har vært borte i flere uker nok en gang,fra Vestbyvegen,Raufoss.Hun vandrer til gamle trakter i Nordsethveien,Raufoss,men nå har ingen observert henne.Vi har tidligere levert ut flyveblader og har hentet henne der vi bodde før flere ganger.Vi leter daglig etter denne nydelige pusen vår.Vi er redd for at noen har tatt henne inn til seg,da hun har virket velfødd og stelt ,når vi har funnet henne tidligere.Hun er høyt elsket & dypt savnet ❤Vennligst ring meg på tlf 47311078 ,hvis dere vet noe

Sort/hvit katt funnet i kvennomslinna, Skreia

Sort/hvit katt funnet påkjørt i veien i kvennomslinna på Skreia, ca kl 21:45 i kveld, savner du den ta kontakt på 41206432.

Vi savner vår Pikato

Vi er en familie som savner katten vår Pikato. Vi flyttet fra Holtenga på Kolbu den 5 september og tok med kattene våre til vårt nye hjem på Stenbergsgutua på Lensbygda, der vi holdt dem inne. Men den 22 september, klarte han å lirke seg ut i fra stevinduet og har siden ikke sett han.
Han er en skipskatt, svart med hvit flekk på brystet og på magen.
Vær så snill, om noen ser han gi oss beskjed på tlf: 93920140 / 93920149
Vi savner gutten vår masse.

Har noen sett Minnie

Minnie er ei 12 år gammel kastrert tricolor hukatt . Hun har vært savnet i 5 uker fra Raufoss og vi savner henne veldig . Hun går tilbake til gamle trakter ( Nordset ) og vi er redd noen tar henne inn og mater henne da hun ikke kommer hjem igjen . Hun har vært borte før og når hun har kommet hjem igjen har hun vært mye større enn da hun gikk . Hvis noen ser henne , ring 97898755 eller 47311078 , nå vil vi ha henne hjem igjen !

Ung svart hannkatt

En nydelig og selskapssyk, litt langhåret svart katt er kommet til oss på Sillongen. Den har vært her over en uke og finnet ikke hjem. Hvis det er noen som savnet den så ring 91852982.

Ung svart hannkatt

En nydelig og selskapssyk, litt langhåret svart katt er kommet til oss på Sillongen. Den har vært her over en uke og finnet ikke hjem. Hvis det er noen som savnet den så ring 91852982.

Har du sett Sara 😯,vær så snill😯 si ifra til meg.

Hun har ikke kommet hjem og det er veldig uvanlig at hun blir borte mer enn 1-2 dager. Katten vår er veldig skvetten og nervøs blant fremmede folk & dyr så vi frykter hun eventuelt har blitt skremt av noe/noen og ikke funnet veien hjem igjen! Vi mistenker også at hun har blitt innestengt i en garasje eller et lager i nabolaget. Katten vår er veldig redd for å bli vått så det kunne hende at hun prøvde å søke tilflukt når det begynte å regne.

Beskrivelse: Øynene hennes er mørke-grønne,ryggen hennes er svart , magen og labbene er hvite. Hun har også på en refleks halsbånd der det er skrevet telefonnummeret vårt og etternavn Mortensen.

DUSØR til den som kan bidra til at hunn komme hjemm igjenn.

Historie:
Venner har passet på katten mens jeg var på ferie, men når jeg komm hjem igjen da var katten borte.Savnet siden:29.07.2016
Vær så snill😯 si ifra til meg om du ser Sara 😯 Tlf.40525344 Liudmila Mortensen.
Hunndalen 2827 Tjæresvingen 4

Savnet på Gjøvik

Sotis kom hjem i morges, en uke etter at han forsvant :-)

Katt savnet.

Har du sett Benny? Kastrert hannkatt. Grå, langhåret. Bor på Krabyskogen.

katt funnet!

For ca 3-4 uker siden kom det en hvit og mønstret katt med hvit haletupp til oss på Bøverbru. Den har noen skrubbsår på nesen og halter på høyre bakbein. Den er tillitsfull og kjælen. kjenner du igjen katten ta kontakt på mobilnummer 90639956.