Legg inn savnet/funnet dyr HER
Alle innlegg kommer på trykk i Oppland Arbeiderblad.

Viser arkivet for mai, 2016

Sølv grå katt savnet på Tongjordet!!

Amadeus er en sølvgrå langhåret hannkatt som ble borte den 3 april på tongjordet. Har på seg et blått halsbånd med rød hjerteanheng. Er litt sjenert og søker ikke mennesker, men han er veldig vennlig når han først hilser. Håper noen kan ha sett han, setter pris på alle tips!

Oransje hannkatt savnet!

Solan forsvant fra Sletta på Østre Toten d. 6. Mai. Han ble 1 år d. 1. mai i år, og er veldig kosete. Vi savner han veldig, og håper noen har sett han. Hvis du har hørt eller sett noe, kontakt på tlf 48079868.

Optipus savnet

Pusen vår har vært savnet fra Fridtjof nansens veg siden 23. april. Hun har tydelige kjennetegn med todelt ansikt, og oransj/sort skillpaddemønster på ryggen. Bryst og noe mage, samt poter er hvite. Hun har chip og IDmerking.

Pleier av og til å gå rundt i områdene rundt Kallerud studenthjem. Hun er en nysgjerrig og pratsom frøken, og vi savner henne masse.
Om du har sett henne ta gjerne kontakt!
Therese Thorkildsen, 91362702

Savnet katt.

Tutta er savnet fra sin bopel like ved Hagen Bil i Hunndalen. Hun er en sort og hvit hunnkatt på 9 mnd. Liten av vekst. Chipet og sterilisert. Ta kontakt på 92298944 eller 98826544.