Legg inn savnet/funnet dyr HER
Alle innlegg kommer på trykk i Oppland Arbeiderblad.

Viser arkivet for september, 2015

Rulle er savnet i Øverskreien

Er det noen som har sett eller hørt noe? Rulle, en mørk grå kastrert hannkatt, har vært borte fra hjemmet sitt i Øvre Skreien, Svennerudvegen, siden lørdag 19.september. Han har aldri vært borte så lenge før, og brødrene hans venter på at han skal komme hjem. Har du opplysninger som gjør at vi kan finne pus, eller få vite hva som har skjedd, ring 95988250.

svart katt savnet Nordsinni/Thomlebygda.

Tassen er savnet, ta gjerne kontakt hvis han skulle dukke opp en plass. Tassen er svart m litt hvitt på magen,og er kastrert.(1,5år)

Undulat mistet i nordbyen

Vår lille undulat stakk av fra Kråkjordet terrasse (i nærheten av Rimi på Hunn) lørdag 12. september. Den er veldig ung, hvit med noe lyseblått og små flekker av andre farger og er ikke håndtam. Hvis noen har sett eller tatt vare på den setter vi veldig pris på om dere tar kontakt på 944 28 680.

Loke

Loke har vært savnet siden 6 Juli. Han er en kastrert hannkatt, men ikke chippet. Sist sett i Engelandsveien på Gjøvik. Siden han nylig flyttet dit, kan det hende at han har bevegd seg til sitt tidligere bosted, Hunndalen. Hvis noen har informasjon eller tips, tas dette hjertelig imot på telefon 45 20 11 35.

Katt funnet i Hans Mustadsgate

Ung katt ble i dag, 09.09.15 funnet i død hage i Hans Mustads Gate på Gjøvik. Katten er svart med innslag av brun og grå i forskjellige nyanser, gulaktige øyne. Katten har verken halsbånd eller chip.
Passer denne beskrivelsen til en katt du eller noe du kjenner savner kan du kontakte Stine Helliesen på 984 30 983.

Savner noen denne katten?

En helsvart ukastrert hannkatt, cirka fem-seks måneder, har holdt til i Grimåsvegen 9 på Raufoss siden fredag 4. september.
Veldig tillitsfull og kjælen. Regner med at noen savner en så herlig katt. Den er ikke chippet. Ring Kate på 958 14 785.

Liten grå pus utenfor Gjøvik sykehus!

En liten grå pus (ca 9-12 mnd gammel) har bosatt seg i noen busker utenfor hovedinngangen til Gjøvik sykehus. Den har blitt observert der siden juni, og vi leter nå etter eier da det begynner å bli kaldt og vått høstvær. Pusen er for redd til at man får nærkontakt med den, så vi er usikre på kjønn. Et eventuelt fosterhjem trengs også (husly og økonomisk), om ingen eier melder seg før vinteren…
Elida Thoresen tlf: 90705454
Navneet Singh tlf: 90228940

Har noen sett/tatt vare på Prins?

Vi har dessverre enda ikke funnet Prins.
Han har vært borte siden 11. august mellom Steinsjå, Vårnes og Bondelia. Han hører til i Steinsjå området. Han er kullsort, slank, ikke chippet og er kastrert.
Vennligst ta kontakt på telefon 934 63 266/61171287 om du har sett Prins.