Legg inn savnet/funnet dyr HER
Alle innlegg kommer på trykk i Oppland Arbeiderblad.

Viser arkivet for oktober, 2015

Spraglete hunnkatt savnet i Gjøvik

Min kjære Sara er dypt savnet, sist sett den 3 okt ved sitt hjem på Engelandsjordet. Hun er 6år gammel, chippet og sterilisert. Sara er liten av seg og veldig redd fremmende mennesker. Ta kontakt: 93261539 Finnerlønn!

Er det noen som savner meg?

Denne pusen ble levert inn på AniCura Gjøvik Dyreklinikk torsdag ettermiddag. Den ble funnet nedenfor Bjørkebakken på Gjøvik med et vondt bein.
Det er en kastrert hannkatt og han får stell og pleie her, men den vil nok helst hjem. Den er veldig kjælen og har et halsbånd (bildet) med telefonnummer vi ikke klarer å tyde.
Ta kontakt med AniCura Gjøvik Dyreklinikk på telefon 61 13 73 33 om du kjenner katten.

Savner noen Gråpus?

For er uke siden kom denne pusen til meg på Bilitt. Den satt ute på trappa og mjauet høyt til jeg hørte den, så da greide jeg ikke annet enn å gi den mat. Den kastet seg over maten med en gang. Den har nå fått såpass tillit til meg at jeg har fått klappet den. Den har “tugger” i pelsen som jeg da tenker jeg kanskje at den har vært ute en tid.

Jeg håper noen eier denne skjønne sjarmøren, så den kan komme hjem igjen før vinteren setter inn.

Ta kontakt på tlf: 92665727.

Oransje katt savnet i Gjøvik.

Har noen sett katten min i nærheten av Tongjordet/Gjøvik? Han har vært borte i 2 uker så jeg begynner å bli veldig bekymret da han aldri har vært borte før. Han er chippet og har et grønt 10 tall tatovert i øret. Han er 1år,ekstremt kosete, uredd andre mennesker og lyder på navnet Jens. Om du har sett han død i en veikant eller levende vil jeg uansett vite det,jeg savner katten min. Ta kontakt på 94128607 :)