Legg inn savnet/funnet dyr HER
Alle innlegg kommer på trykk i Oppland Arbeiderblad.

Har du sett Sara 😯,vær så snill😯 si ifra til meg.

Hun har ikke kommet hjem og det er veldig uvanlig at hun blir borte mer enn 1-2 dager. Katten vår er veldig skvetten og nervøs blant fremmede folk & dyr så vi frykter hun eventuelt har blitt skremt av noe/noen og ikke funnet veien hjem igjen! Vi mistenker også at hun har blitt innestengt i en garasje eller et lager i nabolaget. Katten vår er veldig redd for å bli vått så det kunne hende at hun prøvde å søke tilflukt når det begynte å regne.

Beskrivelse: Øynene hennes er mørke-grønne,ryggen hennes er svart , magen og labbene er hvite. Hun har også på en refleks halsbånd der det er skrevet telefonnummeret vårt og etternavn Mortensen.

DUSØR til den som kan bidra til at hunn komme hjemm igjenn.

Historie:
Venner har passet på katten mens jeg var på ferie, men når jeg komm hjem igjen da var katten borte.Savnet siden:29.07.2016
Vær så snill😯 si ifra til meg om du ser Sara 😯 Tlf.40525344 Liudmila Mortensen.
Hunndalen 2827 Tjæresvingen 4

Vist 104 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Hun er dypt savnet!!
Håper noen er så snille å ringer 40525344 hvis de ser henne.

Jeg hengte opp plakater og la lapper i postkassene i nærområdet. Vi var flere ganger i skogen ,nesten mistet håp . Søndag kl.2 om natta, ble jeg vekt av intens mjauving utenfor soverums vinduet ,da var min pussi Sara,hunn var borte 9 dager. hunn var helt våt,full av pelsknuter,sulten og trøtt ,og tynn men virket helt uskadd. Sara ble tatt i mot av helle familien og har fåt mat og kos.

Annonse

Nye bilder